Futbolda şike soruşturması kapsamında polis, Galatasaray Spor Kulübü'nün Florya Tesisleri'nde arama yapıyor.
    Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'un evi ve Türk Telekom Arena'da da arama yapıldığı iddia edilirken, sarı - kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada ise, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde arama yapılmadığı ve Sportif Koordinatör Tulun'un görüşüne baş vurulduğu belirtildi.
    İddiaya göre Sportif Koordinatör Bülent Tulun'un, 2005 - 2006 sezonunun son haftasında oynanan ve 1 - 1 berabere sona eren Denizlispor - Fenerbahçe maçında ortaya atılan teşvik primiyle ilgili dönemin yöneticisi Adnan Polat'a yazılmış bir mektup bulunduğu iddia ediliyor.
    Sarı - kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, ''Yürütülen bir soruşturma kapsamında Sayın Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulmuştur. Gerek Sayın Bülent Tulun gerekse Galatasaray Spor Kulübü, Emniyet ve Savcılığa her türlü yardımı yapmaktadırlar. Bu bağlamda Sayın Bülent Tulun, Florya tesislerinde emniyet mensuplarıyla biraraya gelmiştir.'' denildi.
    Şike soruşturması kapsamında sabah saatlerinde Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nden gelen 3 ekibin, Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek arama yapmaya başladı. Tesislerdeki aramanın ise devam ettiği iddia edildi.