İSTANBUL (CİHAN)- Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, taraftarlara yönelik tek bir mesajının olduğunu belirterek, "Camiaya verdiğimiz sözü tutacağız." dedi.
Galatasaray Lisesi'nde bu yıl 77.'si gerçekleştirilen ''Geleneksel Galatasaray Pilavı''na katılan kulüp başkanı Ünal Aysal, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Ünal Aysal, Galatasaray camiasına ve sarı-kırmızılı taraftarlara yönelik tek bir mesajı olduğunu belirterek, "Verdiğimiz sözleri tutacağız, kimsenin endişesi olmasın. Başarı sözü verdik. Başladığımızı yer belli ve ileriye dönük her gün bu başarının ne şekilde gelişeceğini izleyeceksiniz. Ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yapıyoruz. Galatasaray'ın hizmetindeyiz. Bu hizmeti en iyi şekilde sergileyeceğiz, bundan emin olun.'' şeklinde konuştu.
Programlarında yer verdikleri ne varsa hepsinin teker teker gerçekleştiğini dile getiren Aysal, "Hem kurumsal, hem mali, hem de sportif yapılanma konusundaki çalışmaları arkadaşlarımız ekip olarak ciddi bir şekilde sürdürüyorlar. Bir sıkıntıyla karşılaşacağımızı sanmıyorum. 100 günün sonunda camiamıza dönüp, (Şunları yapabildik) diyebileceğimize inanıyorum. Şu anda 1 yıllık ve 3 yıllık programları bir kenara bıraktık. Özellikle 100 günlük programı yerine getirmeye çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Alt icra komitelerimizi kurduk, onlar devreye girdiler. Sadece yönetim kurulu üyelerinin değil, dışardaki Galatasaraylıların da katkısını bu sisteme azami bir şekilde dahil etmek istiyoruz. Gayet iyi gidiyor. Mali, sportif ve kurumsal yapılanmada temellerin üzerine çıkmaya başladık.'' ifadelerini kullandı.
Bu arada Aysal, Galatasaray Pilavı'nın kendileri için önemini vurgularken, 50. mezuniyet yılını kutlayan isimlerden bazılarının plaketlerini takdim etti. CİHAN