İSTANBUL (CİHAN)- Galatasaray Cafe Crown, Beko Basketbol Ligi playoff final serisi ikinci maçında Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki mücadele, yarın akşam, saat 20.00’den itibaren Spormax’ten naklen yayınlanacak.
    Normal sezonda birbirlerini birer defa mağlup eden iki takımın 0 - 0’lık eşitlikle başlayan final serisinde ilk galibiyeti alan taraf Fenerbahçe Ülker oldu. Son beş sezonda en düşük skor ürettiği maçta bu sezonun ilk yarısında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Galatasaray Cafe Crown’a 67 - 56 yenilen Fenerbahçe Ülker, final serisindeki ilk maçtan 81 - 59’luk skorla üstün ayrıldı. Ve seride 1-0 öne geçerek ev sahibi avantajını korudu.
    Karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray Cafe Crown pota altındaki ribaund pozisyonlarının büyük bölümünde galip gelen Fenerbahçe Ülker’de beş oyuncu çift haneli skor üretti.
    Maç boyunca % 35 şut isabet oranıyla hücum eden Galatasaray Cafe Crown’da ise en skorer isim Luksa Andric oldu. Hırvat sporcu, maçı 14 sayı ve 5 ribaund ile tamamlayarak her iki kategoride de takımı adına öne çıktı.
    Fenerbahçe Ülker, üç sayı çizgisinin gerisinde 9/23 isabetle hücum ederken Galatasaray Cafe Crown’daki isabet oranı, 3/15 oldu. Galatasaray Cafe Crown, ribaund pozisyonlarında ise 38-30 ile geride kaldı.
    Galatasaray Cafe Crown, serinin ikinci maçında Fenerbahçe Ülker’i mağlup etmesi hâlinde, seriye 1-1’lik eşitliği getirerek saha avantajını lehine çevirecek.
    Serinin üçüncü maçı, 9 Haziran Perşembe akşamı, saat 20.00’de, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak. Dördüncü maç ise 11 Haziran Cumartesi akşamı, saat 19.00’da, yine Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Ve Galatasaray Cafe Crown, her iki maçın biletlerini de günler öncesinden tüketen taraftarının desteğini arkasına alacak.
CİHAN