Kritik bir sürece girildiğini ve artık herkesin kenetlenmesi gerektiğinin altını çizen Kulüp Başkanımız Mustafa Şavluk, futbolcularımıza güvendiğini ve her zaman yanlarında olduğunu söyleyerek Yönetim Kurulumuza yeni katılan yöneticilerimizi futbolcularımızla tanıştırdı. Haluk Ulusoy tesislerimizde yapılan Antrenmana  ziyaret eden yeni yöneticilerimiz futbolcularımıza  tatlı ikram etti. 



Futbolcularımıza gelecek hafta yapacak olduğumuz Kayseri Erciyes maçında başarılar dileyen Basın Sözcümüz Ferhat Demirten yaptığı konuşmada “ Denizlispor’a artık yeni bir sayfa açtık ve  kaos oluşturanların dönemi tamamen bitmiştir. 
Futbolcularımızla, teknik ekibimizle, taraftarlarımızla ve herkesle beraber hedefe kilitlendik. Bu zamana kadar kulübümüze hizmet eden tüm yöneticilerimize teşekkür ediyor, desteklerini bekliyoruz. Bizim hedefimiz önümüzdeki kritik maçlardır ve her maçımız final maçı niteliğindedir. Bu maçlarımızla yatıp bu maçlarımızla kalkacağız ve bunları galibiyetle geçip inşallah mutlu sona varacağız” dedi. 

Konuşmaların ardından Basın Sözcümüz ve yönetim kurulu üyelerimiz takım kaptanlarımıza tatlı ikram edip,fotoğraf çektirdi.