Türkiye Futbol Federasyonu 2'nci ligde mücadele eden Fethiyespor için Muğla'nın Fethiye ilçesine 12 bin kişi kapasiteli yeni stadyum yapılacak.
Fethiyespor Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Divan Başkanlığını Erdal Orhan’ın, yardımcılıklarını Muhammet Sait Çelik ile Ramazan Göktepe’nin yaptığı Genel Kurulda yönetim faaliyet raporunu Arif Okan Uysal okudu. Yapılan oylamada faaliyet raporu oybirliği ile kabul edilip yönetim ibra edilirken 2012-2013 sezonu tahmini bütçesi ise 4 milyon TL olarak tespit edildi.
Tek adayla yapılan seçimde İsmail Öztürk 4'ncü kez başkanlığa seçilirken yönetim kurulu üye sayısı da 11’den 15’e yükseltildi. İsmail Öztürk başkanlığında oluşan yeni yönetimde yer alan isimler ise şöyle; Metin Talaş, İsmail Türk, Arif Okan Uysal, Özcan Özkan Gümüş, Mehmet Suri, Mustafa Büyükteke, Ramazan Kaya, Nurkaya Gündoğdu, Ahmet Volkan Büber, Hasan Aydemir, Osman Otgöz, Nami Üreyen, Hikmet Selçuk ve Aydoğan Yüksel.
Genel Kurulda Fethiye Belediyesi'nce hazırlanan yeni stadyum projesi Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından açıklandı. Fethiye'ye süper lig statüsünde şehir stadyumu yapılacağının müjdesini veren Saatcı, Fethiye Belediyesi tarafından yapılacak stadyumun, 12 bin kişi kapasiteli ve üstü tamamen kapalı olacağını söyledi.
Başarıların olduğu yerde güzelliklerin de olduğunu belirten Saatcı, Bank Asya 1. Ligi finali oynayan ve şehirdeki havanın değişmesini sağlayan takıma teşekkür ederek, şöyle konuştu:
   
 "Siz bize bu mutluluğu yaşattınız ben de diyorum ki Fethiyespor hak ettiği stadına kavuşacak. Vermiş olduğumuz sözün arkasındayız. Stadımız hepimizin gurur duyacağı bir yer olacak. Bir mabede dönüşecek. İçinde müzesiyle, kültür salonlarıyla, alışveriş merkezleriyle hepimizin keyif alacağı bir mekâna dönüşecek. Stadımız hiç kimsenin şahsi malı değil. Bu Fethiyelinin malıdır. Buraya herkes destek vermelidir.”

    Başkan Saatcı'nın konuşmasının ardından, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan da stadyumu Değirmenbaşı’na taşıma düşüncesinden vazgeçtiklerini belirterek Fethiye Belediyesi'nin hazırladığı projeye destek vereceklerini söyledi.