Bank Asya 1. Lig`e yükselecek son kulübün belli olacağı Spor Toto 2. Lig play-off final karşılaşması için Muğla'nın Fethiye ilçesinden Denizli'ye taraftar akını sağlanacak. Kulüp Adana Demirspor'la yapılacak final maçı için ilçeden 70 otobüs kaldırmayı planlıyor.
Bank Asya 1. Lig'e çıkacak son takım Denizli'de oynanacak maçın ardından belli olacak. Perşembe günü Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor'da bütün planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Final maçı öncesi kentte olumlu hava etkili olurken, kulüp yönetimi final maçı için kalabalık bir taraftar topluluğunu Denizli'ye götürmeye hazırlanıyor.
Maç için Fethiye'den 70 otobüs kaldırmayı planlayan yönetim, şehrin dört bir yanında yaptığı reklamla taraftar toplamaya çalışıyor. Hazırlanan 70 otobüs perşembe günü saat 13.00’da Fethiye Salı Pazarı'ndan hareket edecek.
Final maçı öncesinde Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk ve Sivil Toplum Örgütleri bir araya gelerek basın açıklaması yaptı.
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı Bank Asya 1. Lig'e yükselmek için takımın önünde tek maç kaldığını belirtirken, bütün Fethiye'yi bu maça davet etti. Saatcı, şöyle konuştu:
"Gönlünde spor sevgisi olan her kesimi Denizli’de yapılacak olan final müsabakasına bekliyorum. Stada gelemeyenleri dua etmeye davet ediyorum. İnşallah Allah-ü Teâlâ’nın yardımıyla hak edersek, alnımızın terini alırsak Muğla'nın profesyonel ligde olan tek takımı Fethiyespor, Bank Asya 1. Lig'de ilimizi temsil edecek.”