SAKARYA (CİHAN)- Büyükler Türkiye Kupası’nda mücadele eden Fenerbahçeli kürekçiler yarıştıkları 4 kulvarda da Türkiye Kupası’nın sahibi olarak, önemli bir başarıya daha imza attılar.
    Yarışları Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Kulüp Genel Müdürü Serkan Acar ile Mali İşler Müdürü Tamer Yelkovan da takip etti.
    Türkiye Kürek Federasyonu’nun yarış takviminde yer alan ve 4-5 Haziran tarihlerinde Sapanca Gölü Kırkpınar Parkuru’nda yapılan yarışlarda Türkiye’nin farklı illerden 17 kulüp mücadele etti.
    Fenerbahçe Spor Kulübü Kürek Şubesi'nin de 40 kişilik kafile ile katıldığı yarışmalar bugün yapılan Büyük Erkekler ve Büyük Bayanlar yarışları ile tamamlandı.
    Fenerbahçe, Büyük Erkeklerde 153 puan ile birinci, Galatasaray 134 puan ile ikinci, Çayırova Şişecam ise 16 puan ile üçüncü olurken, günün bir diğer yarışı olan Büyük Bayanlar kategorisinde ise Fenerbahçe 78 puan ile birinci, ODTÜ ise 57 puan ile ikinci oldu.
    Öte yandan dün yapılan Büyük B Erkekler (U23) kategorisinde Fenerbahçe 150 puan ile birinci, Şişecam Çayırova 124 puan ile ikinci, Galatasaray 52 puan ile üçüncü olurken, Hafif Kilo Bayanlar yarışlarında ise Fenerbahçeli kürekçiler 75 puan ile birinci, Çayırova Şişecam 22 puan ile ikinci, Anadoluhisari ise 19 puan ile üçüncü olmuştu.
    4 - 5 Haziran tarihleri arasında Sapanca Gölü Kırkpınar Parkuru’nda düzenlenen Büyükler Türkiye Kupası, ödül törenin ardından sona erdi.
    Ödül töreni sonrasında Fenerbahçeli kürekçiler, kupa ve madalyayaları ile objektiflere poz verdiler.
CİHAN