Dün oynanan Elazığspor-Denizlispor maçının bitiş düdüğüyle birlikte yaşanan olaylar ili kulübünde sert açıklamalar yapmasına sebep oldu.
ELAZIĞSPOR YÖNETİMİ’NİN AÇIKLAMASI
Denizlispor maçı sonrası rakip takım yöneticisi Mehmet Ali Keskiner’e saldırı yapıldığı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
 Söz konusu misafir takım yöneticisi müsabaka esnasında taraftarlarımızla diyaloga girerek bir taraftarımıza hakaret etmesi sonucu, bu taraftarımız göğüs sıkışması geçirerek hastaneye kaldırılmıştır.
 
DENİZLİSPOR YÖNETİMİ’NİN AÇIKLAMASI
Elazığspor resmi sayfasından yapılan açıklamada kulüp menajerimiz Mehmet Ali Keskinler'e çirkin ithamlarda bulunulmuştur. Kulüp menajerimizin maç esnasında bir seyirci ile diyalog yaşadığı, hakaret ettiği yönündeki açıklamalar kesinlikle doğru değildir.
 Aksine yedek kulübemiz sürekli olarak çakmak ve bozuk para yağmuruna tutulmuştur. Birisi Elazığspor Kulüp Müdürü olmak üzere 3 yönetici tarafından maçın son 5 dakikasında yedek kulübemize adeta baskılar ve saldırılar yapılmıştır. Teknik Ekibimiz, Genel Menajerimiz ve futbolcularımız ağıza alınmayacak küfürlere ve fiili müdahaleye maruz kalmıştır.
 Maçın bitimi ile beraber bir müddet sahada mahsur kalınmış daha sonra takımımız grup halinde soyunma odası tüneline girerken bahsi geçen yöneticiler tünele gelerek fiili saldırı girişiminde bulunmuşlardır.
 Menajerimiz, Teknik Ekibimiz ve Futbolcularımız soyunma odasına zorlukla girebilmiş ve 1 saatten daha fazla bir süre soyunma odasından çıkamamışlardır.
 Bu süre zarfında U21 takımımızın otobüsünün camları taşlanarak, içinde bulunan genç futbolcularımıza saldırılmak istenmiştir.
Denizli Protokolünün devreye girmesiyle güvenlik önlemleri tam anlamıyla alınmış ve takımımız kaldığı otele gidebilmiştir.
 Protokol tribününde Elazığspor'lu yöneticiler TFF temsilcisine saldırmış, bu sırada yaşanan arbedede bir Elazığspor taraftarı fenalık geçirmiştir. Olayın Genel Menajerimiz Mehmet Ali Keskinler ile en ufak bir alakası bulunmamaktadır.
Asılsız iftiralarla kazandığımız 3 puanı gölgelemeye çalışanlara en güzel cevabı takımımız sahada 3 gollük net bir skor alarak vermiştir.
 
 Ayrıca dün Elazığ’da bulunan Denizlispor U21 takımını taşıyan otobüs taşlandı.