Eğlenerek zayıflama merkezi olan May Fit Klub, bir çok kişinin rahatsızlığı olan kilo probleminden eğlenceli bir şekilde kurtulmanıza yardımcı oluyor.

İşletme sahipleri Şahsenem Kızıldağ ve Serap Pektaş, bayanlara özel olan May Fit Klub Spor Salonunu 25 Ekim 2015 günü açılışını yaptılar. O günden, bu güne yoğun bir katılımla ilerleyen spor salonu bir çok kişiye hizmet veriyor.

Denizlide bayanlara özel spor salonunda hergün farklı branşlar yapan tek spor salonu olduğunu belirten Şahsenem Kızıldağ; "Bireysel farklılıkları göz önünde bulundurup paket programlar uygulayarak zayıflama, eğlenerek fit kalma ve kilo almak isteyenler içinde imkanlar mevcut. Faal olarak Fitness, bölgesel yağ yakımı, step aerobik, oryantal, pilates, cardio ve stretching paketleri uygulanmaktadır." 

"Seans saatleri kullanarak, grup çalışmalarına önem verilmektedir. Seans esnasında antrenörun grup çalışması başında bulunarak, birebir ilgilenmesi de danışanlar açısından çok hoş karşılanmaktadır. Grup çalışmaları olduğu gibi, bireysel yasam Koçluğu imkanı ile birebir profesyonel çalışma imkanı için de May fit club'u seçebilirsiniz. Aynı zamanda sağlıklı yaşam için Alfa Bionerji seanslarımız da mevcut olup, hizmete girmiştir." dedi.


Şahsenem Kızıldağ Kimdir

Spor ile 10 yaşında tanışan 3 yıl atletizm branşı ile ilgilenen , 11 yıl profesyonel voleybolcu, Bozkurt Spor lisesi ve daha sonra Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu, yüzme ve voleybol eğitmeni, bireysel yasam koçu ve personal tranier.