TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’un kombine bilet satışları başladı. Yeşil-siyahlı takımın ilk kombine biletleri Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan aldı. Kombine bilet satışlarının başlamasıyla ilgili Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC)'nde basın toplantısı düzenledi.

    Vali Demir ve Başkan Zolan'ın da katıldığı toplantıda, kulüp başkanı Urkay ilk kombine biletleri alan Vali Demir ve belediye başkanı Zolan'a biletlerini teslim etti. Kombine satışlarına başladıklarını ifade eden Urkay, " Denizli Valisi ve Denizli Belediye Başkanı desteklerini sürdürüp, gönüllü olarak kampanyadan ilk bileti aldılar. Kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Denizlispor taraftarlarını bize destek vermeye ve kombine bilet almaya davet ediyorum.” dedi.

    Belediye Başkanı Zolan da Kulup Başkanı Urkay yönetiminin fedakârlık göstererek Denizlispor'a hizmet için görev aldığını ifade ederek, “Denizlispor, ilimizin markası. Biz bugüne kadar görev alan herkese destek verdik. Bundan sonra da bu desteğimiz sürecek. Denizlispor sadece Denizlispor yönetimine, belediyeye veya valiliğe bırakılamaz. Bu yükün altından gelmek için herkes elinden geleni yapmalı. Maddi olarak destek veremeyenler manevi olarak destek vermeli. Herkesin Denizlispor'a vereceği bir katkı vardır. İnşallah Denizlispor yeni sezonda iyi işler yapar ve hak ettiği yere gelir.” diye konuştu.
    Denizlispor yönetim kurulu 1.2 milyon TL gelir beklediği yeni sezon kombine bilet fiyatları VIP: iki bin, gold kart bin, kapalı tribün 200 maraton tribün 100 lira olarak açıklandı. Biletler kulüp binası yanı sıra, AVM'lerden de satılacak.