Denizlispor’da geride kalan 3 haftada Ozan, Ömer ve Kahe 3 maçın tamamında da forma giyerek takımın en istikrarlı oyuncuları oldular.
PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor’da Samsunspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Eksik ya da cezalı oyuncunun olmadığı takımda, oyuncuların hırsı dikkat çekiyor. Geride kalan 3 haftada iki mağlubiyet ve bir galibiyet alan yeşil-siyahlılarda istikrarlı oyuncular dikkat çekiyor. Bu sene kaleyi devralan ve yaptığı kurtarışlarla takdir toplayan kaleci Ozan, takımının 3 maçında da 90 dakikada kalarak istikrarını ortaya koydu. Yine takımın önemli oyuncularından olan Ömer ve Kahe de 3 maçın tamamında sahada kalarak takımın en istikrarlı oyuncuları oldular. Takımdaki oyunculardan kaleci Ceyhun, Emincan ve Levent ise oynanan 3 maçta henüz forma şansı bulamadılar.
Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, formayı en çok çalışana verdiğini belirterek, "Takımda herkes eşittir. Ben formayı en çok hak edene vermeye uğraşıyorum. Oyuncularımın antrenmanlarda ve maçlarda gösterdiği performansa göre forma onların oluyor" dedi.