PTT 1. Lig'de geçen yıl son haftalarda aldığı puanlarla ligde kalmayı başaran Denizlispor'da ligin bitiminin ardından futbolcuların paralarını basın toplantısıyla istemesi tartışmaları beraberinde getirmişti. Yönetimden bazı yöneticilerin istifa edeceği konuşulurken, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, istifaların yaşanması halinde yönetime davet yoluyla yeni yöneticiler alabileceğini söyledi.
Gelecek yıl ile ilgili olarak 5 milyon TL'ye yakın paranın gerektiğini belirten Urkay, "Biz elimizden geldiğince kulübümüzü ayakta tutmak için çalışıyoruz. Bu süreçte bazı yöneticilerin istifası gibi iddialar oluyor. Bu yöneticiler istifa ederse davet yoluyla yeni yöneticilerle yolumuza devam ederiz. Denizlispor sahipsiz değildir" dedi.
Öte yandan, ligde Adana Demirspor forması giyen Juninho ile prensip anlaşması yapan Denizlispor yönetiminin, futbolcunun eski kulübü olan Slavia Sofia'nın oyuncunun bonservisi için yüksek bir fiyat istemesi üzerine transferi askıya aldığı belirtilirken, Makedon futbolcu Bajram Fetai'nin de sözleşmesinin tek taraflı feshedildiği öğenildi.