Denizlispor, daha önce anlaştığı 6 futbolcu için imza töreni düzenledi.
Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay’ın yanı sıra imza atan futbolcular Fatih Yılmaz, Barış Örücü, Ahmet Arı, Bülent Ertuğrul, Levent Demiray ve Serdar Dursun hazır bulundu.
Lig için iyi bir kadro hazırladıklarını belirten Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, "Denizlispor’a gelen oyuncularımızın hepsi bizim açımızdan çok değerli. Takıma güç katacaklarına inanıyorum. Bizi daha üst sıralara taşıyacaklarına inanıyorum. Futbolcu arkadaşlarımın, Denizlispor’da rahat, mutlu ve huzurlu bir yıl geçireceklerine inanıyorum. Fatih Yılmaz ile 1 yıl, Barış Örücü ile 2 yıl, Ahmet Arı, Bülent Ertuğrul, Levent Demiray ve Serdar Dursun ile ise 1 yıllık anlaştık. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur" dedi.
Denizlispor’un eski futbolcularından olan ve yeniden takıma katılan Bülent Ertuğrul ise, "Denizlispor’da ayrılalı 5 yıl oldu. Döndüğüm için çok mutluyum. Takımda genç oyuncularımız gerçekten hem hırslı hem de yetenekliler. İnşallah Denizlispor’u layık olduğu yere çıkaracağız" diye konuştu. Konuşmaların ardından futbolcular Denizlispor bayrağıyla fotoğraf çektirdiler.
İmza töreninin ardından Denizlispor kafilesi, Ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için Denizli’den ayrıldı.