Denizlispor’un yeni başkanı Mustafa Şavluk, projelerini ve kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı. Çocukluğundan bu yana spora ve futbola çok ilgi duyduğunu ancak hayat şartlarının kendisini farklı bir mesleğe yönlendirdiğini söyleyen Başkan Şavluk, hayal ettiği noktaya genç yaşta gelmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti. 

“HER ŞEYİ RAYINA SOKACAĞIZ”

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Finansal Tüketici İlişkileri Daire Başkanlığını bırakıp doğup büyüdüğü Denizli’ye borcunu ödemek için geldiğini anlatan Şavluk, Kulübü kısa bir zaman diliminde maddi anlamda yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte toparlayacağını söylerken, sportif başarının da taraftarı heyecanlandıracak kadar olacağını açıkladı. 

“GENÇ OLDUĞUMA KİMSE YANILMASIN”

Yapısı gereği büyük konuşmayı sevmediğini belirten Şavluk, “Benim ya da yönetici arkadaşlarımın yaşlarının genç olduğunu kimse yanılmasın. Hepsi mesleğinde ve hayatta başarı üzerine başarı eklemiştir. Yapacağımız transferle iyi bir takım oluşturup, kulübün de mali dengesini sağlayarak Denizlililerin hep yüreğine su serpeceğiz hem de alacağımız başarıyla taraftarlarımıza heyecan fırtınası yaşatacağız” dedi. 

“KAYNAK BULUNACAK”

Para sıkıntısının yaşanmayacağını kaydeden başkan Şavluk, kulübün mali dengesini kurmak için mutlaka iyi bir kaynak bulacaklarını sözlerine ekledi. Daha önce Denizlispor’da yöneticilik yaptığını ve işleyişi iyi bildiğini kaydeden Şavluk, “Bizi Denizlispor’a ya da spora yabancıymış gibi gösterenler büyük yanılgı içinde olurlar. Şu iyi bilinmelidir ki bizler Denizlispor’un Ankara ayağı olarak da zamanında kulübe hizmet verdik. Kulübün her zaman da takipçisiydik” dedi.

“ŞEFFAF VE KATILIMCI DENİZLİSPOR”

Şavluk, “Tabiki listedeki yöneticilerimizle bizim ismimiz pek duyulmamış olduğu için çeşitli dedikodular var olabiliyor. Ama böyle küçük işlerle uğraşmak yerine şeffaf ve katılımcı bir Denizlispor yaratarak, herkesi ayırmadan dinleyerek ortak paydamız olan yeşil siyahlı bayrağı en yüksek yere çıkartmak hedefimiz olmalı. Kolay bir işe girmediğimizi biliyoruz. Ancak herkes yeni sezonda artık bir yumruk olmalıdır” diye konuştu. 

“PROJELERİMİZ ÇOK”

Denizlispor için projelerini açıklayan Şavluk, ilk önce Denizlispor Kent Ormanı oluşturup ve bunun içine de tesis kurmak istediklerini söyledi. Yeşil-siyah büyük bir orman oluşturacaklarını söyleyen Şavluk, burada toprağa her Denizlispor severin fidan dikeceğini kaydetti. Mevcut tesisleri federasyonun baştan aşağıya yenileyeceğini belirten Şavluk, ilçelerde Denizlispor hazırlık maçı yapacağını kaydetti. Tüm ilçe, köy, mahallelerde halkla Denizlispor’u kucaklaştıracaklarını belirten Şavluk, Denizlispor’daki bütün küskünlükleri de bitireceklerini sözlerine ekledi.

“ORTAK AKILLA YÖNETİLECEK”

Şavluk, “Ortak akılla Denizlispor’u yöneteceğiz. Halk ile bütünleşeceğiz. İlçelerde ve mahallelerde futbolcularla birlikte ziyaret edip onlarla kucaklaşacağız. Denizlispor forması ve atkısı tüm Denizlililerde bulunacak. Bunun yanında sportif başarımız mutlaka olacaktır. Hocamıza ve kuracağımız takıma güveniyorum. Ankara’daki Denizlili devlet bürokratları da bizim lobimiz olacak. Barış teması ile Denizlispor’u en kötü play-off’a oynatacağız” diye konuştu. 

“ADIMIZI KİMSE ŞAİBEYE KARIŞTARIMAZ”

Kimseyi zan altında bırakmak istemediğini ancak kendisi dahil tüm yönetim kurulunun asla şaibe ve şaibeli işler ile anılmayacağının altını çizen Başkan Şavluk, Denizlispor’un bundan sonra şahıslara bağlı durumda olmayacağını söyledi. Kendisinin başkan olduğunu ancak yönetim kurulu üyelerinden birf arkı olmadığını belirten Şavluk, “Burada ben başkanım diye benim dediğim olmayacak. Yönetim kurulunda ne karar çıkarsa öyle hareket edeceğiz. Biz asla şaibeyle anılmayacağız” dedi.