Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Kayserispor maçındaki sportmenliğe aykırı davranışları nedeniyle ceza aldı. Altıparmak, Adanaspor maçında takımın başında olamayacak. 
PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendiren yeşil-siyahlılarda Bülent Ertuğrul’un sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği belirtilirken, teknik direktör Mehmet Altıparmak da takımın başında olamayacak. Kayserispor maçında hakemle girdiği diyalog nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevkedilen Altıparmak, 1 maç ceza aldı. Altıparmak bu ceza nedeniyle Adanaspor maçında sahada takımın başında yer alamayacak.
Çok kritik haftalara girdiklerini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Ligin sonuna 9 hafta var. Bizim için hepsi final niteliğinde maçlar. Bu maçlardan alacağımız puanlarla ligde kalacağız. Bunun için de çok çalıştık. İnşallah istediğimiz puanları toplarız" dedi.
Pazar günü saat 16.00’da oynanacak ve Volkan Bayarslan’ın yöneteceği maça Denizlispor’un şu ilk 11’le çıkması bekleniyor:
"’Kazım, Furkan, Mehmet Cansın, Emre Can, Mustafa Keçeli, Himmet, Veli, Mert, Yordanov, Emrah, Genkov."