PTT 1. Lig'de sezonun son maçında Samsunspor’a 2-1 yenilmesine rağmen ligde kalmayı başaran Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, önemli olan Samsunda ligde kalarak geri dönmekti dedi.
Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takım içinde önemli bir maçın oynandığını belirtti. Bütün hesaplarını galibiyet üzerine yaptıklarını, saha içinde de bunun örneklerini verdiklerini vurgulayan Altıparmak, İkinci yarıda maçın kırılma anları vardı. Golü attıktan 1 dakika sonra gol yedik. Samsunspor taraftarı inanılmaz bir atmosfer yarattı. Rakibimiz bu atmosfer sayesinde 1 dakika sonra beraberlik golünü buldu ve daha sonra galibiyet golünü atarak maçı kazandı. Taraftar, hem hakemi hem de bizi etki altına aldı" şeklinde konuştu.
Mağlup olsalar da ligde kaldıklarına dikkat çeken Altıparmak, "Bizim için önemli olan Samsun'dan ligde kalarak dönmekti. Bize bu gururu yaşatan futbolcularıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Samsunspor ve Denizlispor’un oynadığı maçta iki tarafta sahadan memnun ayrıldı. Denizlispor’u 2-1yenen Samsunspor, Play-off'a kaldıkları için, Denizlispor ise Osmanlıspor’un Bucaspor’u 5-0 yenmesi ile ligde kalması her iki kulubün taraftarlarını memnun etti.