Denizlispor, Antalyaspor’un 19 yaşındaki stoperi Abdurrahman Ayanoğlu ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.
PTT 1. Lig ekibi Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam ediyor. Bolu’daki kampta ilk hazırlık maçını Rustavi ile yapan yeşil siyahlılar maçtan 1-0 galibiyet ile ayrıldı. Teknik Direktör Özcan Bizati’nin görevden alınmasının ardından teknik adak arayışlarına devam eden Denizlispor, öte yandan transfer çalışmalarına da hız verdi. Antalyaspor’un 19 yaşındaki stoperi Abdurrahman Ayanoğlu ile her konuda anlaşan yeşil siyahlı yönetim, geçtiğimiz yıl kiralık olarak yeşil siyahlı formayı giyen Hüseyin Atalay’ı da bir yıllığına daha kiraladı. Her iki oyuncunun da birkaç gün içinde Bolu kampına katılması bekleniyor.
Denizlispor transfer komitesi başkanı olan Hikmet Çelikkol, transfer için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, ‘’Denizlispor’u layık olduğu yere getirmek için transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuyoruz. Birçok futbolcu ile görüşmelerimiz son aşamaya geldi. Teknik direktörü bulduktan sonra da hocamızın isteği doğrultusunda transferler yapacağız’’ dedi.
Hikmet Çelikkol ayrıca daha önce anlaştıkları Fransız asıllı oyuncu Bruce İnkango’nun Denizli’ye gelerek sözleşme imzalayacağını açıkladı.