Organizasyonla ilgili Denizli Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması yapıldı. Düzen basın toplantısına Denizli Muhtarlar Odası Başkanı Yaşar kalay ve Denizlispor yönetiminden Mehmet Uz katıldı.

Organizasyon; 28 Şubat Pazar günü Albayrak Atlıspor Merkezinde Saat 09.00’da başlayıp saat 17.00’da bitecek. Herkesinde desteğini beklediğini belirten Uz, “Organizasyonda ayrıca Sinema Dizi Oyuncusu Cemal Hünal’da ekibi ile katılarak Denizlispor’a destek olacak. At üstünde ekip arkdaşlarıyla bir gösteri sunacak. Bu organizasyon bir kermes ve festival tadında olacak” dedi

DENİZLİSPOR MAÇINA BEDAVA GİRECEK
Deve Güreşine gelen her vatandaşın Denizlispor’un kendi evimizde oynayacak ilk karşılaşmaya elindeki bilet ödemeden bedava gireceğini ifade eden Uz, açıklamasının devamında şöyle konuştu: “ Şunu belirtmeliyiz ki, bu organizasyon için, Çanakkale’den, Manisa’dan, Balıkesir’den, Ayın’dan, Muğla’dan, Nazilli’den, Söke’den, Bodrum’dan, Yatağan’dan ve Denizli’den Türkiye’nin en ünlü ve namlı develeri ve sahipleri gelerek bizlere destek olacak. 150 deve'nin üzerinde bir katılım sağlanacak. Ayrıca Denizli merkez de belki de 30 yıl sonra ilk kez bir deve güreşi organizasyonu gerçekleşmiş olacak.”



450 bin tl gelir beklenen organizasyonun bir gün öncesi ise protokol, işadamları ve Denizlispor severler düzenlenecek gecede toplanacağını beyan etti.