Tekden Denizlispor, yapılan transferlerle moral bulurken, geçtiğimiz sezon transfer edilen ancak 1 dakika bile forma giymeyen İnkango'dan gelen 200 bin TL'lik tebligatla şaşkına döndü.

PTT 1. Lig takımı Tekden Denizlispor ara transferde alınan 11 oyuncuyla moral buldu. Ligin ikinci yarısının başında iki kez transfer yasağı ile karşı karşıya kalan yeşil-siyahlılar, bu paraları öderken, şimdi de İnkanko'dan gelen 200 bin TL'lik tebligatla sıkıntıya girdi. Geçtiğimiz sezon transfer edilen ve 1 dakika dahi forma şansı bulamayan Kongo asıllı Fransız futbolcu Bruce Inkango alacağı 200 bin TL'yi almak için kulübe tebligat gönderdi.

Her gün yeni bir sıkıntıyla karşı karşıya kaldıklarını belirten Özsoy, "Geçmişte yapılan hatalardan dolayı yok yere borç ödemekteyiz. Takımımızın formasını bir defa bile terletmeyen futbolcuya 200 bin TL ödemek reva mı? Biz neyle uğraşacağız? Mevcut takımın başarısıyla mı yoksa transfer paralarıyla mı? Allaha şükürler olsun ki hepsinin üstesinden geliyoruz" dedi.

Öte yandan yeşil-siyahlı yönetim, yeni transferleriyle antrenmana çıkmadan önce kurban kesti. Takımın üstündeki şanssızlığın giderilmesi ve iyi bir başlangıç için kesilen kurban Denizli AŞ evine verildi. Pazartesi günü evinde Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Tekden Denizlispor'da hazırlıklar devam ederken, teknik direktör Özcan Bizati'nin maça şu ilk 11'i çıkarması bekleniyor:

"Yavuz, Ömer Alp, Mehmet Cansın, Sedelnikov, Mustafa Keçeli, Şevki, Barış, Bülent Kocabey, Süleyman, Serdar, Kahe.