Denizlispor Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulumuz 6 Ekim  Salı akşamı saat 19:00’da haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya 4 yönetim kurulu üyemiz mazeret bildirerek katılamamıştır.

Bilindiği üzere, son zamanlarda takımımız başarısız bir grafik sergilemektedir. Dün yaptığımız toplantıda bu başarısızlığın nedenlerine ilişkin alınması gereken tedbirler hakkında  istişarelerde bulunulmuş olup, teknik ekibimizin takım hakkındaki raporu doğrultusunda ilerleyen günlerde gerekli adımların atılması kararı alındı.

Şunu özellikle belirtmek gerekir ki, Teknik Direktörümüz Sayın Mehmet Altıparmak ve ekibine olan inancımız yönetim kurulumuz olarak tamdır. Bu zor günlerde camia olarak her zamankinden daha fazla kenetlenmeye ihtiyacımızın olduğu aşikardır. Son zamanlarda Başkanımız Sayın Mustafa Şavluk’a ve ailesine, ayrıca hocamız Sayın Mehmet Altıparmak’a basın üzerinden yapılan çirkin saldırıları şiddetle kınıyoruz. Çıkan haberlerin gerçeğe dayalı olmadığını, basın ve etik kuralları dışında tamamen yıpratmaya yönelik haberler olarak bilinçli şekilde yapıldığını vurguluyoruz. Yalan haber niteliğinde ve yıpratmaya yönelik bir algı operasyonu olduğu açık olan bu eylemlere taraftarımızın  ve camiamızın itibar etmemesini bekliyoruz. Bu şekildeki tamamen kişilik haklarına saldırı, yalan ve iftira niteliğindeki maksatlı bir şekilde çıkarılmış haberler için, hukuki sürecin ayrıca başlatılacağı hususunu da tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.

Camiamızdan beklentimiz, özellikle futbolcularımızın ve teknik heyetimizin önümüzdeki maçlarda başarı sağlamasına yönelik olarak motivasyonlarını arttırıcı nitelikte desteklerini sürdürmeleri ve olumlu yöndeki çabalarını devam ettirmeleridir. Her zamankinden daha fazla taraftar desteğine ihtiyaç duyduğumuz bir gerçektir. Yönetim kurulu olarak bir bütün halinde görevimizin başındayız. Bu nedenle yönetim kurulu içerisinde ayrılık olduğu yönündeki olumsuz ve yanlış algı oluşturmaya yönelik girişimlere itibar edilmemesi gerektiğini yinelemekteyiz. Gerek yönetim kurulumuz olsun, gerekse de futbolcularımız ve teknik ekibimiz olsun görevlerimizi tam yapma gayreti içinde olduğumuzu camiamıza saygıyla bildiririz.