Denizli’nin yerli firması olan ve Dünya’ya Mermer Makinası İhraç eden Zimek Makine sahibi Mehmet Sarı, Deve Güreşleri’nin Ağası oldu. Denizlispor Haluk Ulusoy tesislerinde gerçekleşen imza törenine Tanıtım ve Organizasyonlardan sorumlu Asbaşkan Mehmet Uz katıldı.

Denizlispor Tesislerinde gerçekleşen imza töreni sonrası Deve Güreşi Ağası resmen Zimek Makine sahibi Mehmet Sarı olmuş oldu. 28 Şubat Pazar Günü saat 09.00 da başlayacak olan Deve Güreşleri için Türkiye’nin bir çok ilinden o bölgenin en ünlü Develeri katılacak.

Gerçekleşecek Deve Güreşleri sonrası elde edilen gelir Denizlispor Kulübü için kullanılacak. İmza töreni ile Güreş Ağası olan Mehmet Sarı, "Ağalık önemli değil, önemli olan Denizlispor’umuz.

Denizlispor’un hak ettiği yerde olması için işadamları olarak bizlerinde üstümüze düşen görevleri yapması gerek. Bu organizasyon da buna vesile oldu.
Denizlispor, şehrimizin takımı. Bizim markamız. Markamız umarım ki sıkıntılı günlerini atlatır ve yine o eski şaşalı günlerine geri döner. Herkese hayırlı olsun. Vatandaşlarımızda Güreşe gelerek destek olacağına inanıyorum.’’ Diye konuştu.

Zimek Makine sahibi Mehmet Sarı’ya yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Tanıtım ve Organizasyondan sorumlu Asbaşkan Mehmet Uz “ Şehrimizin iş adamlarının desteğini görmek çok mutluluk verici bir olay. Denizlispor adına Sayın Mehmet Sarı’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.