TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor’un teknik direktörlüğüne Engin İpekoğlu getirildi. İpekoğlu, Yeşil-Siyahlı kulüple bir yıllık sözleşme imzaladı. Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Denizlispor Kulüp Başkanı Süleyman Urkay, Basın Sözcüsü Nihat Aracı ve Teknik Direktör İpekoğlu katıldı.

İpekoğlu, Denizlispor'un zor döneminde göreve gelen Başkan Urkay ve yönetim kurulu üyelerinin tebrik edilmesi gerektiğini söyledi. Denizlispor’un mali sıkıntılar yaşadığına dikkat çekerek, "Teknik direktör olarak elimi taşın altına sokmak istedim. Denizlispor'un Türkiye'de bir marka olması ve benim Denizlispor'a çok şey katacağıma inanmamdan dolayı bu görevi kabul ettim. Zor bir görevi devraldık. Ligin başlamasına çok az zaman kaldı. Kongre sürecinin uzaması işi teknik anlamda zora soktu ama teknik ekip olarak çözüm üretmek için buradayız.” dedi.

Urkay da Engin İpekoğlu'nun Denizlispor'a katkı sağlayacağına ve takımla birlikte başarılı olacağına inandığını belirtti. Konuşmaların ardından İpekoğlu, kendini bir yıllığına Yeşil-Siyahlı yapacak sözleşmeye imza attı.