Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, “Futbolcuların alacaklarının bir kısmını hesaplarına yatırdık. 100 bin TL olan Giresunspor primini de yönetim soyunma odasında 150 bin TL yapmıştı. Bu paranın 50 bin TL’sinin yönetim, 50 bin TL’sini de sayın Büyükşehir belediye Başkanımız Osman Zolan verdi ve kampa gönderdik. Diğer kalan 50 bin TL’yi de en kısa sürede hesaplarına yatıracağız. Futbolcularımıza Göztepe maçı öncesi moral olacak” dedi. 

“TRANSFER YASAĞI KALKACAK”

Dimov’un parasının ödendiğini ve FİFA’dan resmi bir cevap beklediklerini ifade eden Asbaşkan Taner Atilla, transfer yasağının da kalkacağını dile getirdi. FİFA’dan resmi bir açıklama olmadığı için bu konuyu kamuoyu ile paylaşmadıklarını belirten Taner Atilla, bir iki gün içinde bu konunun da çözüme kavuşacağını söyledi. 

GÖZTEPE YÖNETİMİNDEN DAVET

Göztepe yönetiminin Denizlispor yönetimini İzmir’e davet ettiğini belirten Atilla, “Bizim yönetimimizi ağırlamak için Göztepe yönetiminden davet geldi. Göztepe yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Bu davete icabet edeceğiz” diye konuştu. Diğer taraftan bugün Antalya kampını tamamlayan horozlar akşam 18.00 uçağıyla İzmir’e geçerek Rönesans Otel’de konaklayacak. Maç Pazar günü saat 13.00’te oynanacak.