Denizlispor Yönetim Kurulu ile birlikte basının karşısına çıkan Denizlispor'un yeni teknik direktörü Koray Palaz için yönetim, "Türkiye’nin önde gelen teknik adamlarının güvendiği ve önemli görevler verdiği bir antrenör olarak bundan sonra Denizlispor’un başarısı için çalışacaktır. Kendisi bundan önce Beşiktaş Futbol Kulübü’nde teknik kadroda yer almış ve takımın şekillenmesi ve idaresinde önemli vazifeler üstlenmişti. Kariyeri boyunca Türkiye ve İngiltere’de önemli görevler üstlenen Palaz, yetenekli bir teknik adam olmanın ötesinde liderlik vasfıyla da öne çıkıyor." dedi.  
Denizlispor’un içinde bulunduğu durumda hedefinin sadece ligde kalabilmek olduğu fakat bunun bir başarı olmadığı belirtildi. "Yönetim olarak yaptığımız planlamada sportif başarı elde ederek puan kayıplarına son vermek önceliğimiz olacaktır. Ancak sportif başarının yanında, tüm Denizlispor camiası olaraktakım ruhunu pekiştirmek için yeni bir vizyon çizmenin gerekli olduğu ortadadır. Biriken sorunlar uzun yılların ihmalinin bir sonucudur ve uzun dönemli başarılı bir yönetimle aşılabilir. Koray Palaz’ı sadece bir teknik adam olarak değil, dünya futbol endüstrisini yakından bilen ve başarısını uluslararası arenada kanıtlamış bir futbol adamı olarak görüyoruz. Denizli, şehir olarak başarıyı dünyaya açılarak elde etmiştir. Denizlispor olarak bizler de takımımızı dünya standartlarına taşıyacağını düşündüğümüz hocamıza“hoş geldin” diyoruz." ifadesi kullanıldı. 
Daha sonra Denizlispor Yönetim Kurulu ve Denizlispor'un çiçeği burnunda yeni hocası Koray Palaz birlikte basına poz verdi.