Teknik direktör Selahattin Dervent, yeşil siyahlı takımının kazandığı son penaltıyı atamadıklarını hatırlattı. İlk 2 penaltıyı golle sonuçlandıran Barış Örücü'nün 3'üncü penaltıyı kullanmak üzere topun başına gittiğinde atışı bir başka oyuncunun yapmasını istediğini belirten teknik direktör Dervent, maç atmosferinde sesini duyuramadığını anlatırken şöyle dedi:

"Üçüncü penaltıyı Barış'ın atmaması gerekiyordu. Örneğin Kappel kullanabilirdi ama o gürültü içinde sesimizi duyuramadık. Penaltıyı gole çevirememek, oyunun kader anıydı. Ne yazık ki futbolun içinde bunlar var."

İlk yarıda da pozisyonlar yakalamalarına karşın yeterince etkili olamadıklarını, ikinci yarıda maça ağırlıklarını koyduklarını sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti: 

"Tempolu oyunu 90 dakikaya yayamıyoruz. Nedense rakibin temposuna uymak gibi bir kötü bir alışkanlığımız var. Oysa kendi oyunumuzu rakibe kabul ettirmemiz gerekiyor. Eğer 46 ile 75'inci dakikalar arasında bunu başarabildiysek, başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar da yapabiliriz. Karşılaşmadan sonra taraftarımızın alkışı ve desteği bizim için çok önemliydi. Onların dediği gibi başımızı öne eğmeyeceğiz ve aldırmayacağız. Yolumuza daha kararlı, daha emin bir şekilde devam edeceğiz." 













DHA