Denizlispor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında karşılaştığı Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor’u 4-1 yendi.
PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor yeni sezon hazırlıklarına kendi evinde devam ediyor. Teknik Direktör Serdar Dayat yönetiminde devam eden çalışmaların ardından dün Spor Toto 3. Lig takımlarından Kızılcabölükspor ile karşılaşan Denizlispor maçtan 4-1 galip ayrıldı. Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan karşılaşmanın gollerini Serdar Dursun ve Barış Örücü (3) kaydederken, Kızılcabölükspor'un tek golü Samet Kartal’dan geldi.Maç boyunda istekli bir performans çizen yeşil siyahlıların futbolu teknik heyeti memnun ederken, Teknik Direktör Serdar Dayat her geçen gün daha iyiye gittiklerini söyledi. Takımda her geçen gün taşların yerine oturduğunu belirten Dayat, ‘’Her geçen daha iyi futbol oynuyoruz. Bu tempomuzu lige de yansıtmalıyız. Hazırlık dönemindeki hazırlık maçları bir ölçü değil ama takımın lige hazırlanması yönünden önemli. İnşallah lige de iyi bir başlangıç yapacağız’’ dedi.
Öte yandan defans oyuncusu Hasan Demir ile yollarını ayıran Denizlispor’un Macaristan 1. Lig takımlarından Debrecen’de forma giyen Hırvat asıllı Alman futbolcu Dajan Simac ile transfer görüşmelerine başladığı öğrenildi.