Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Emniyet Müdürü Zeki Bulut ile birlikte pazar günü oynayacakları Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'lu futbolcuları antrenmanda ziyaret ederek moral verdi. Gümüşler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanı bir süre izleyen Başkan Zolan ve Emniyet Müdürü Bulut'a Kulüp Başkanı Süleyman Urkay'da eşlik etti. Antrenman sonrası sahaya inen Başkan Zolan ve Emniyet Müdürü Bulut teknik ekip ve oyunculara başarılar diledi.
Başarılı bir sezon dileğiyle konuşmasına başlayan Başkan Zolan, " Geçen hafta sizleri izledim. Hepiniz bir birinden yetenekli oyuncularsınız. Başarılı bir sezon geçirmenizi diliyorum. Sizlerden bu kentin beklentileri var. Beklentimiz En üst seviyede mücadelenizi vermenizi, sahada ter dökmenizi ve tüm yeteneklerinizi sahada göstermenizi istiyoruz. Birlik ve beraberliğinizi sahada görmek istiyoruz. Denizli top yekun arkanızda. Hocalarınızın yönlendirmesi ve sizin gayretinizle eminim başarı gelecektir" dedi.
Emniyet Müdürü Bulut ise futbolculara başarılı bir sezon geçirmeleri dileğinde bulunarak sözlerini şöyle sürdürdü: " Başkanımız söylenebilecek her şeyi söyledi. Allah sizlere sakatlık vermesin. Eminim siz üzerinize düşeni yapacaksınız. Denizli tüm kurumlarıyla sizlerin arkasında. Bizde üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Hepinize başarı diliyorum."
Ziyaretten dolayı son dere mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Urkay ise " Her konuda desteklerini bizden esirgemeyen Sayın Denizli Belediye Başkanımız Osman Zolan'a ve Emniyet Müdürümüz Zeki Bulut'a Denizlispor camiası adına teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.
Denizlispor'un teknik direktörü Serdar Dayat ise futbolculara Balıkesirspor maçını kazanma sözünü verdirdi ve ziyaret için teşekkür etti.
Başkan Zolan ve Emniyet Müdürü Bulut daha sonra futbolculara baklava ikramında bulundu.