PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'da futbolcular maç başı alacaklarını ve primlerini alamadıkları gerekçesiyle basın toplantısı düzenlediler.

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, son haftalarda aldığı puanlarla birlikte lige kalırken, futbolcuların son haftalardaki istekli ve güzel futbol takımın ligde kalmasın yol açmıştı. Denizlispor yönetimi de kritik Ankaragücü maçı öncesi 300 bin TL galibiyet primi sözü vermişti. Ligde son iki haftada Ankaragücü ve Bucaspor'u yenerek ligde kalan Denizlisporlu futbolcular dün akşam saatleinde bir basın toplantısı düzenlediler. Denizlispor kaptanları Veli ve İsmail Şahmalı başta olmak üzere futbolcuların tamamı basın toplantısına katıldı.

Denizlispor
kaptanı Veli Acar, lig boyunca ellerinden gelen gayreti gösterek takımı ligde tuttuklarını belirterek, " Denizlispor'lu futbolcular olarak içinde bulunduğumuz durumdan, tüm Denizli halkının,

Denizlispor camiasının ve spor kamuoyunun bilgilendirilmesi için bir araya geldik. Futbolcular olarak sezon başından beri içinde bulunduğumuz olumsuz koşullara rağmen, inançlı ve onurlu mücadelemizi sürdürerek Denizlispor'u bu zor ve elverişsiz şartlardan kümede bırakma başarısı gösterdik. Şartlar ve koşullar ne olursa olsun Denizlispor adına, zarar getirecek söylemlerden ve davranışlardan kaçındık. Gelmiş olduğumuz son noktadan daha önceden vaaedilmiş maç başı hak edilişlerin, primlerin basına yansıtılanın aksine ödenmemesine ve eksik ödenmesinden kaynaklanan rahatsızlıklardır. Ankaragücü maçının galibiyet priminin basına 300 bin TL olarak basına yansıtılmasından sonra söz verilen tarihte ödenmemesi ve vaadedilen meblanın yerine getirilmediğini tüm Denizlispor camiasının bilgilerine sunarız.Bu zor dönemde Denizlispor yönetiminden göremediğimiz desteği bize gösteren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Valimiz Abdulkadir Demir ve Emniyet Müdürümüz Zeki Bulut'a teşekkürü bir borç biliriz" dedi.

Denizlispor'un diğer kaptanı İsmail Şahmalı da şimdiye kadar sadece Denizlispor'un menfaati için sustuklarını ancak artık herkesin gerçekleri bilmesi gerektiğini söyledi.