EGS Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen genel kurula 414 delegeden 57'si katıldı. Salon girişinde geniş güvenlik önlemleri alındı ve delege olmayanların salona girişine izin verilmedi. Eski başkanlardan Ali İpek, Selami Urhan, Mehmet Özsoy ve Hasan Kıbrıslıoğlu'nun da katıldığı genel kurulda divan başkanlığına oy birliğiyle Prof.Dr. Bülent Topuz seçildi. Başkan Mustafa Şavluk yaptığı konuşmada, Denizlispor'un mali sorunlarının kronik hale geldiğini belirterek, "Kulübün mali  durumunun sürdürülebilir olmadığını kongrenin gerekçesinde belirtmiştik. Bugün genel kurulda birinin aday olması camiamız adına son derece olumlu. İnşallah yeni başkan başarılı olur, ekibindeki arkadaşları tebrik ediyorum. Caimanın bilmesi gereken şudur ki; gerçek anlamda kenetlenmeyi sağlamamız gerekiyor. Denizlispor'un artık sürünüyor imajını temizlememiz gerekiyor. Başkan kim olursa olsun desteğimizi sunmamız gerekiyor" dedi.

Faaliyet ve denetim raporları ile tahmini bütçenin oybirliğiyle kabul edilmesinin ardından verilen önergeyle yönetim kurulu üye sayısı 13'ten 25'e çıkarıldı. Başkanlık için divana verilen Süleyman Urkay başkanlığındaki tek liste 52 delegenin oyuyla kabul edildi. Başkanlığa seçilen Urkay, Denizlispor'da kalıcı sorunların olduğunu belirterek, "Biz kalıcı sorunlara bir türlü çözüm üretemedik. Mevcut koşullarda kulüp yönetmenin ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunları bilerek göreve geliyorum. Denizlispor'un başkansız kalmasını içim elvermiyor. Sorunlara kalıcı çözümler üretmek amacındayız. Kalıcı çözüm üretemezsem bir dakika bile bu koltukta oturmam" şeklinde konuştu.

Süleyman Urkay başkanlığındaki yeni yönetim Hulusi Işık, Halil Uzun, Mehmet Çelikkol, Mustafa Üstek, Taner Atilla, Erol Kaya, Muhammet Kaya, Erol Çalık, Hasan Özcan, Yunus Keysan, Ünal Serinkan, Veli Çıtışlı, Ali Fırat, Ahmet Selvi, Salih Gürel, Mehmet Kavak, Sezgin İnce, Ersin Düzen, Mehmet Uz, Hüseyin Yılmaz, Ufuk Eren, Selim Erdoğan, Mehmet Erçelik ve Necip İrdem'den oluştu.
DHA