Denizlispor Bank Asya 1. Ligi'nin 34. haftasında, kendi sahasında Adanaspor'u ağırladı. Denizlispor'un play off iddiasının kalmaması ve Adanaspor'un da play off'u garantilemiş olması, karşılaşmayı prestij maçı haline getirdi. Karşılaşma Denizlispor'un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.


Maç öncesinde iki takım oyuncularının dostluk mesajları görülmeye değerdi. Ayrıca seyirci sayısının azlığı da dikkat çeken etkenlerdendi. Eric'in ceza alanı içine güzel pasını gole çeviren Gohou, gol perdesini açan isim oldu. Bu golün üzerinden çok fazla süre geçmeden Adanaspor adına Fevzi çok şık bir vole vuruşuyla eşitliği sağladı. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi. İlk yarıda en çok göze batan isimse Denizlispor'un yıldz oyuncusu Dilaver Güçlü'ydü.


İkinci yarıya baskılı giren Denizlispor, Erhan'ın ortasında Gohou'nun harika kafa vuruşuyla üstünlüğü sağladı. Maçın son dakikasında Dilaver'in ayağından gelen gol skoru belirledi ve Denizlispor karşılaşmayı 3-1 kazandı. Kendi sahasında sezonu galibiyetle kapatan Horozlar, ilk 10 içinde olmayı garantileyerek 300.000 liralık priminde sahibi oldular. 

Bank Asya 1. Lig'de Denizlispor, sahasında Adanaspor'u 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla Denizlispor sezonu 45 puanla tamamlarken play-off mücadelesi yapacak olan Adanaspor ise 53 puanla altıncı sırada yer aldı.

Öte yandan, Denizli Polisevi'nde yapılması duyurulan genel kurul, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadı. Genel kurul, çoğunluk zorunluluğu aranmaksızın, 21 Mayıs Pazartesi günü aynı yerde yapılacak.



Denizlispor 3 - Adanaspor 1
Stat: Atatürk
Hakemler: Mete Kalkavan, Fahri Aksoy, Mehmet Kağan Bingül
Denizlispor: Evren (5) - Erhan (7), Furkan (6), Caner (6), Güray (5), Odhiambo (6) (Dk. 78 Veli 5), Emin (6) (Dk. 84 Kemal ?), Sacko (6), Dilaver (7), Haluk (6) (Dk. 60 Hüzeyfe 7), Gohou (8)

Adanaspor: Tolgahan (5) - Ömer (6) (Dk. 86 İlkem ?), Koray (5), Onur (6), Berk (4), Okan (5) (Dk. 60 Alper 5), Cem (5), Rahman (6), Fevzi (7) (Dk. 82 Talha ?), Ahmet (7), Yaser (5)
Goller: Dk. 22-48 Gohou, Dk. 90+2 Dilaver (Denizlispor), Dk. 24 Fevzi (Adanaspor)