Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, 1461 Trabzon’u yenerek 3 puanı almak istediklerini söyledi.
PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, Pazar günü evinde oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına devam ediyor. Ligde ilk haftayı mağlubiyetle kapatan ve oynadığı futbol beğenilmeyen yeşil-siyahlılar, evinde oynayacağı ilk maçtan galip gelerek 3 puanla tanışmak istiyor.
Hafta boyunca galibiyet üzerine çalışmalar yaptıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, "Pazar günü maç için hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Kafamızdaki şablona göre hafta sonuna hazır olacağız. Ama bilindiği üzere sahaya çıktığınızda kendiniz o şablonu yapamıyorsunuz. Bu futbolcuların görevi oluyor. Futbolcu arkadaşlarımız bu bilincin, bu görevin farkında oldukları için bu maçta iyi mücadele edecekler. Hafta içinde yaptığımız çalışmalarda bunun karşılığını aldık. Futbolculardaki istek ve arzu maça yansıyacaktır. Bu karşılaşma ile ilgili umutlu bir beklentimiz var" dedi.
Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Alper Ulusoy’un yöneteceği açıklanırken, Denizlispor’un karşılaşmaya şu ilk 11’le çıkması bekleniyor:
"Ozan, Ömer, Saşa, Mehmet Cansın, Süleyman, Mert, Onur, Bülent Ertuğrul, Bajram, Barış, Kahe"