Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya ayrıca ikinci başkan Mehmet Ekizler, asbaşkanlar Ali Taşevli, Mehmet Ali Yılmaz, Melih Yanık ve Ertuğrul Devecioğlu da katıldı. Denizlispor Başkanlığı için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndaki görevinden istifa ettiğini kaydeden Şavluk, tüm mesaisini takıma harcayacağını söyledi. 
Artık kurumsallaşmaları gerektiğini belirten Şavluk, "Öyle bir sistem olmalı ki kim gelirse gelsin Denizlispor yoluna devam etmeli. Kurumsallaşma bizim için çok değerli. Denizlispor bundan sonra borç ile değil, başarıları ile anılmalı. Biz hata yaparsak bedelini ödemeye hazırız. Bütçemizi hazırladık. Denizli halkının desteğine çok ihtiyacımız var. Denizli'de Denizlispor dışında bir takım tutulmamalı. İzleyene zevk veren üst sıraları hedefleyen bir takım sözü veriyoruz" diye konuştu.

"HOCAMIZA GÜVENİYORUZ"
Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak'a çok güvendiklerini kaydeden Şavluk, "Hocamızın taleplerini yerine getirmeye elimizden geldiğince çalışıyoruz. Başarılı olacağına inanıyorum. Ben daha önce de kulüpte yönetici olarak görev aldım. Ekibime çok güveniyorum. İnşallah yolun sonunda gülen taraf olacağız" dedi.