Denizli Belediye Spor Şube Başkanı Ali Taşevli önderliğindeki basketbolcular ve teknik heyet başkan Zolan’ı ziyaret ederek kulübün çalışmaları hakkında bilgi verdi.
   Şube Başkanı Taşevli, Denizli Belediyespor Kulübü’nde, basketbol, voleybol, yüzme ve hentbol branşlarını yürüttüklerini belirterek, ‘Bu noktada basketbol takımımızla, hem Denizli’yi hem de belediyemizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele veriyoruz. Bunun yanında bayan voleybol takımımız önümüzdeki dönemde bölgesel ligde mücadeleye başlıyor. Bu takımımızdan umutluyuz. Sizlerin desteğiyle voleybolda da iddialı olduğumuzu göstereceğiz. Hentbol takımımız ise bölgesel ligde mücadele ediyor. İlk galibiyetlerini aldılar. Yüzme branşında da kış olması itibariyle kayıt alıyoruz. Ücretsiz olarak verilecek kurslarımıza kayıtlar tamamlanınca kurslar da başlayacak’ dedi.
   Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
   Spor denilince akla ilk futbolun geldiğini kaydeden Başkan Zolan, ‘Ama biz sporun çeşitlenmesini arzu ediyoruz. Salon sporlarının artırılması ve daha fazla kitlelerce yapılmasını istiyoruz. Belediyesporumuz da birçok branş var. Birçok gencimizi sporcu yapmaya çalışıyoruz. Bu branşlardan en önemlisi basketboldur. Basketbol sporların içinde belki de en iyisidir. Başarı mutlaka önemlidir. Ancak bunun öncesinde spor ahlakı daha önemlidir. Siz elinizden geleni yapıyorsanız başarı zaten gelir. Gelmiyorsa da sorun yoktur. Başarılı olursanız mutlu oluruz ama başarısız olursanız da üzülmeyiz. Yeter ki sizler gayret etmiş olun. Sonuçlar o kadar önemli değildir. Sonuca bakarak değerlendirme yapmak yanlış olur. Siz basketbolcu olmanızın yanında insansınız. Sahada yapacağınız olumsuz bir davranış teknik heyetinden belediye başkanına, takımdan Denizli’ye kadar her kesime olumsuz yansır. Gidip imkanlar çerçevesinde mücadele edip belediyemizi en iyi şekilde temsil etmeniz gerekir. Tek isteğimiz gerekli gayreti gösterip kapasitenizi ortaya koymanızdır’ dedi.
   Bu arada Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Tanju Beştaş da ziyarete katıldı. Başkan Beştaş, Denizli Belediye Başkanı Zolan’a, takımın formasını hediye etti.