Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kompleksinde gerçekleştirilen şampiyonada bölgelerinden gelen 8 takım, eleme usulüne göre birbirleriyle karşılaştı. Final maçında İstanbul Vala Gedik’i 2-0 yenen Denizli Çamlık Özel Eğitim Merkezi Öğrencileri şampiyon oldu.
Denizli Çamlık Özel Eğitim Merkezi Müdürü Yavuz Yıldırım, Müdür Yardımcısı Rengin Tillem, Beden Eğitimi Öğretmenleri Onur Karakuşoğlu, Nazan Bulut, şampiyon takım öğrencilerinden Emre Yavuz, Emir Sami Onarır, Mehmet Kamar, Oğuzhan Turşucu ve Aydın Horzum, İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz makamında kabul etti. Şampiyonluk kupasını Denizli İl Milli Eğitim Müdürü’ne takdim eden özel sporculara Müdür Oğuz başarılarının anısına hediyeler verdi.
Şampiyonları ve öğretmenlerini kutlayan Müdür Oğuz, “İl olarak eğitimin her alanında iddialıyız. Adını başarılarla duyuran bir şehir olduk. Bugün özel öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle bir kez daha gururlandık ve sevindik. Başarılarının devamını diliyorum. Eğitimle aşılamayacak engel yoktur” dedi.