Denizli’de düzenlenen iller arası Kick Boks Turnuvası’nda Denizlili kick boksçular, rakiplerini mağlup ederek birinciliği uzandılar. 
Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan '2. İller Arası Pamukkale Kick Boks Turnuvası', 27-28 Aralık tarihlerinde Denizli’de yapıldı. Gümüşler Mahallesi’nde bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda gerçekleşen organizasyona Bursa, İstanbul, Konya, Antalya, İzmir, Aydın, Osmaniye, Balıkesir, Isparta, Kocaeli ve ev sahibi Denizli katıldı.
Girdiği müsabakalarda iki yıldır bileği bükülmeyen Yüksekçıta Koleji öğrencilerinden Gökhan Denizli, turnuvada yine birinciliği kimselere kaptırmadı. Daha önceki müsabakalarda Denizli il birinciliği, Ege birinciliği, Türkiye 4'üncülüğü elde eden Doruk Spor Kulübü sporcusu Gökhan Denizli, ringe çıktığı 3 karşılaşmada da rakiplerine şans tanımadı. Birincilik için çıktığı son maçını da nakavtla kazanan Denizli, izleyenlerden ve hocalarından tam puan aldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kick Boks İl Temsilciliğinin organize ettiği turnuvada minderde rekabet, müsabaka bitiminde dostluk görüntüleri vardı. Turnuva öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu salona gelerek turnuvada mücadele eden sporculara başarılar diledi.