Denizli’de geçen hafta yaşanan olayda bir taraftarın ölmesinin ardından, Denizlispor-Fethiyespor maçı öncesi bir araya gelen taraftarlar dostluk mesajı verdi. 
Denizli’de geçtiğimiz hafta yaşanan olayda Yeşil Cephe taraftar grubu lideri Fatih Eroğlu öldürülmüştü. Yaşanan olayın ardından Yeşil Cephe taraftar grubu çağrı yaparak Türkiye’deki tüm takımların taraftarlarını Denizlispor’un Fethiyespor’la oynayacağı maça davet etti. Bu çağrıya olumlu karşılık veren 25 takımın taraftarları da Denizli’de buluştu. Antalyaspor, Galatasaray, Göztepe, Karşıyaka gibi takımın taraftarları maç öncesi bir araya gelerek dostluk mesajı verdiler. Denizli Atatürk Stadı’nın yanında Yeşil Cephe Grubu pilav ve lokma hayrı yaparken, birçok taraftarın üzerinde ‘Seni unutursak kalbimiz kurusun’ yazılı tişörtler olduğu gözlendi.
Yeşil Cephe Taraftar Grubu’ndan Sertan Atasefa, yaşanan olaylardan dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, "Bizim bir canımız gitti. Bu olay olmasa da biz taraftarları bir araya getirecektik. Bu olaydan herkes ders çıkarmalı. Taraftarlara bilet ve otobüs verilmemeli. Artık biz tribünde bıçak, sopa istemiyoruz. Tribünlerde sadece şovlar olmalı. Bu tarzlarda şeyler olmalı. Deplasmana giden taraftarlara taş değil çiçek verilmeli. Bizi zor günümüzde yalnız bırakmayan tüm tribünlerden arkadaşlara teşekkür ederiz" dedi
Göztepeli bir taraftar da artık tribünlerde şiddetin değil, sadece kardeşliğin olması gerektiğini söyledi. Taraftarlar daha sonra ellerinde atkılarla birlikte fotoğraf çektirdi.