2016 - 2017 TBF Türkiye Kadınlar Basketbol Bölgesel. Ligi (KBBL) B grubunda Denizli temsilcimiz Denizli Seviye Okulları DBSK 4.hafta karşılaşması konuk ettiği Nazilli ekibi 7 Sanat Eğitim Kültür G.S.K'yı mağlup etti. Güngör salonunda oynana maçta Denizli ekibi maçın son saniyesine kadar üstünlüğü elden bırakmayarak 7 Sanat Eğitim Kültür G.S.K 'yı 54-39 yenerek gönüllerdeki tahtını korumaya sürdürdü.  

Kulüp Başkanı Şaban Varol, “Biz Seviye okulları olarak basketbol takımımızla gurur duyuyoruz. Denizli halkı, Denizli Basket takımınıza salona gelerek destek verdi. Gelen ve gelemeyen herkese teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunda mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

Denizli Seviye Okulları Kurucusu Mahmut “Denizli Seviye Okulları Basketbol S.K bugün oynanan Nazilli ekibi 7 Sanat Eğitim Kültür G.S.K 'yı 54-39 yenerek Denizli'nin gururu olmayı tekrar hak ettiğini gösterdi.Öncelikle oyuncularımıza,bizi yalnız bırakmayan öğretmen ve öğrencilerimize,dostlarımıza ve her an yanımızda olan basın mensubu arkadaşlarımıza gönülden teşekkürler” şeklinde konuştu.