Yapılan ziyarette konu Denizlispor oldu. Denizlispor’un hedeflerini, ve izlemesi gereken yol haritasını ve mali durumunu anlatan Kulüp Başkanı Süleyman Urkay ve Asbaşkanımız Taner Atilla, bu sezon değişen bir yönetim anlayışının olacağını belirtti.

Baştan sona yenilenen bir Denizlispor oluşturmayı hedeflediğini belirten Kulüp Başkanı Süleyman Urkay “ Alışılagelmiş çizgiden çıkarak yepyeni bir Denizlispor yaratma uğraşı içersine girdik. Bu uğraş içinde siz değerli, büyüklerimizin de desteğini görmek bizleri çok mutlu edecek. Denizlispor için Tüm yöneticilerimizle gece gündüz oturup Denizlispor’u daha iyiye götürmek için uğraşıyoruz. Bu sezon güzel futbolunu ortaya koyan mücadeleci bir takım oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen şehrimizin ileri gelenlerine teşekkür ediyorum” dedi.


Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Vali Altıparmak “Denizlispor bu şehrin markası. Bunun emin ve istekli ellerde olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Valilik olarak üstümüze düşen görevleri yerine getirmeye her zaman varız.bu ziyaretlerin de devamını sürekli yapmayı alışkanlık haline getirelim. Bu sezonda Denizlispor’a başarılar dilerim” dedi.