Denizli Servergazi Koleji Spor Kulübü, PEV Koleji Spor Kulübü, Denizlispor ve Cavidilspor Kulüplerinin minik basketbol (2001-2002-2003 doğumlu sporcular) takımlarının katılımıyla düzenlenen Turnuvada güzel görüntüler ve kazanan- kaybeden ön plana çıkarılmadan dostluk mesajları verildi.
Turnuvaya katılan minik yürekler, ailelerinin ve diğer takım arkadaşlarının önünde çok güzel bir mücadele sergileyerek,  mücadelenin adil bir ortamda sergilendiği takdirde neler yapabileceklerini ve sporun güzelliklerini hep birlikte coşkuyla yaşadılar.
Turnuvanın madalya töreninde de güzel anlar yaşandı ve mesajlar verildi. Bütün takımların Şampiyon ilan edildiği ödül töreninde, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, PEV Koleji Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz, Denip Başkanı Süleyman Kocasert ve Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın minik yüreklere madalyalarını ve ödüllerini verdi.
Madalya veren konuklar çocuklara ve ailelerine güzel mesajlar vererek basketbol sporunun öneminden ve ilimizde basketbol sporunun geliştirilmesi gerektiği, bu tarz organizasyonlara duyulan ihtiyaçları dile getirerek, çocuklarımız için her türlü desteği vereceklerini dile getirdiler.     
Servergazi Eğitim Kurumları adına okul müdürü Recep Ali Yalçın ise, çocuklarımızın geleceği adına sporu önemsediklerini ve 2 yıldır kurum olarak basketbola ciddi yatırımlar yaptıklarını bunun gibi dostluk ve kardeşliği ön plana çıkaran, başka organizasyonları yapmaya devam edeceklerini söyleyerek, bir an önce Denizli basketbolundaki sıkıntılarında çözülmesi gerektiğini vurguladılar.
Turnuva ödül töreninden sonra bütün takım oyuncularının birlikte çektirdiği resimlerle ve güzel görüntülerle sona erdi.