Aksiyon Memurlar Kültür ve Dayanışma Derneği Milli Eğitim Müdürlüğü etkinlik serisine devam ediyor.

Birlik, beraberliğin gelişmesi, personelin motivasyonunun artması ve stres atma amaçlı İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına yönelik Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.

Eğitim Denetmenleri Başkanı Erol Al, Başkan Yardımcısı Mehmet Şentürk, Şube Müdürü Mustafa Özevcimen, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrönörü Bahri KAYA, masa tenisi Ulusal Hakemlerinden İlimiz Başhakemi Mehmet Demirci, Dernek Başkanı Hakan Yörükoğlu ve sporcular hazır bulunduğu ve 57 kişinin başvurduğu turnuva kuraları 02.01.2013 Çarşamba günü sporcuların yoğun ilgi ve katılımı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda çekildi.

05-12-19 Ocak 2013 tarihlerinde saat 14.00 ile 18.00 saatleri arasında İlimiz Merkez Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan masa tenisi turnuvasının ilk haftası İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül’ün de katılımıyla İlimiz Merkez Kapalı Spor Salonunda Milli Eğitim Müdürlüğü personelin yoğun katılımıyla coşkulu bir şekilde başladı. Turnuva onur konuğu olan İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül ile Dernek Başkanı Hakan Yörükoğlu arasında yapılan hazırlık maçı tüm izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi. Turnuvaya katılan personel, İl Milli Eğitim Müdürü ve idarecilerinin böyle bir organizasyonda personeli ile bütünleşmesinden dolayı mutluluklarını dile getirdiler. Turnuvaya Eğitim Denetmenleri Başkanı Erol Al, Başkan Yardımcısı Mehmet Şentürk, İl Eğitim Denetmenleri, Müdür Yardımcısı Mehmet Kıvrak, Şube Müdürleri Mustafa Özevcimen ve Şerif Ali Cengiz, Şefler, Teknisyenler, Memurlar, Hizmetliler gibi geniş katılım yelpazesi İl Milli Eğitim Müdürlüğünün birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu perçinlemiş oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, “Aksiyon Memurlar Kültür ve Dayanışma Derneğine ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederek, yarışmacılara başarılar diledi.”

    12 Ocak 2013 Cumartesi günü yapılacak olan grup maçlarının ardından 19 ocak 2013 Cumartesi günü final maçları oynanacaktır.