Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor'da Başkan Rüşan Uzunoğlu oldu. Denizli Belediyespor Kulubü Olaganüstü Genel Kurulu Bahçelievler semtindeki kulüp binasında gerçekleştirildi. Rüşan Uzunoğlu başkanlığında oluşturulan tek liste ile gidilen seçimde, 23 kişilik yeni yönetim kurulu açık oylama ve oy birliği ile bir yıllığına seçildi.

Eski Başkanlardan Namık Kemal Eraslan ve Tanju Beştaş’ın da katıldığı kongrede, iki yıl başkanlık yapan Tanju Beştaş yaptığı konuşmada duygulu anlar yaşandı. Beştaş, başkanlık görevini devraldığı Namık Kemal Eraslan’dan sonra 3. Ligde şampiyon olup 2. Lige çıktıklarını belirterek, “Yönetim Kurulu’nda ki arkadaşlar ile geceli gündüzlü çalışıp, Denizli Belediyespor’u en iyi noktaya getirdiğimize inanıyorum. Bu görevi bizlere layık gören dönemin Belediye Başkanı şimdiki Milletvekilimiz Sayın Nihat Zeybekci ile şu anki Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a çok teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Belediyespor geçen sezon 2. Lig’de play off maçlarına katılamadı ama, ilk 8’e girerek gelecek sezon Türkiye Kupası’na katılmaya hak kazandı. Bu başarılar küçümsenemez. Ayrıca, UEFA Kriterleri çerçevesinde TFF tarafından verilen Ulusal Kulüp Lisansı’nı alarak, her alanda standartları yakalamış örnek bir kulüp olduk.” dedi.

Konuşmanın ardından yeni Başkan Uzunoğlu, Tanju Beştaş’a bir buket çiçek takdim etti. 23 kişilik yeni yönetim kurulu açık oylama ve oy birliği ile bir yıllığına göreve seçilmesinin ardından teşekkür konuşması yapan Uzunoğlu, katılımcılar ile eski başkanlar Namık Kemal Eraslan ile Tanju Beştaş’a bugüne kadar yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Denizli Belediyespor Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Rüşan Uzunoğlu, Akın Çelik, Ali Taşevli, Ali Çimen, Bahtiyar Mat, Cem Öztürk, Erdem Gündüz, Ekrem Başer, İsmail Topkara, İhsan Altaş, İlyas Tuncer, Kamil Yaşar Güleç, Kemal Dağ, Mehmet Emin Sayın, Mehmet Teke, Metin Karakurt, Mustafa Kocakavak, Sait Özkan, Süleyman Kaya, Hüseyin Bağcı, Süleyman Erdoğan, Şahin Öztürk ve Turgay Besim