Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, belediye tarafından açılan ücretsiz pilates kurslarına katılan kadınlara eşofman hediye etti. 
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, belediyenin düzenlediği pilates kurslarına katılarak sağlıklı yaşamı keşfeden 6 bin kadına eşofman hediye etti. Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezi, Sentetik Buz Pisti, Fatih Bilgi Evi ve Kurs Merkezi ile Anafartalar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nde kursiyerler ile bir araya gelen Başkan Zolan’a kadınlar kurs nedeniyle teşekkürlerini iletti. 
Spor yapmak isteyen herkese her türlü imkanı vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Zolan, "Bizim nazarımızda hanımlar çok değerli. Toplumun yükünü sırtlanan, üreten, aileyi bir arada tutan sizsiniz. Bunca fedakarlığa karşın bizlerin de hanımlar için özel uygulamalar gerçekleştirmemiz gerektiği düşüncesiyle 2 yıldır bu kursları düzenliyoruz. İlgi çok büyük" dedi.
Kentin 12 noktasında kursların devam ettiğini belirten Başkan Zolan,"Şu anda aktif olarak 6 bin kişinin üzerinde pilates kurslarımıza katılım var. Bugüne kadar 15 binin üzerinde bir katılım oldu. Bilindiği gibi 3 bin 486 bayanın katılımıyla yapılan pilates ile Guinness Rekorlar kitabına girildi. Denizli’de herkes sağlıklı, huzurlu mutlu olsun istiyoruz. Hem zihnen hem bedenen o güzelliğe kavuşsun. Hanım kardeşlerimizle böyle bir proje yaptık. Çok başarılı oldu. Kurslarımız artarak devam edecek" dedi.