Sinpaş Denizli Basket, üst üste galibiyetler alarak başarı serisini sürdürüyor. Son olarak evinde Final Gençlik'i ağırlayan Sinpaş Denizli Basket'i 71-61 yenerek üst üste 5. galibiyetini alarak önemli bir başarıya imza attı. 
Takım  coachu Okan Çevik bu maçın böyle geçebileceğini tahmin ettiklerini ve çok kötü hücum performansı gösterdikleri bir günde yaptıkları defansla galibiyet aldıklarını belirtti.
 Deneyimli teknik adam Çevik şunları kaydetti; ‘’Bizim adımıza hedeflerimiz doğrultusunda önemli bir galibiyet aldık. Bütün hafta boyunca bu maçın böyle geçebileceğini tahmin ederek hazırlandık. Çünkü gerçekten son 4 haftada çok iyi hücum performansı gösterdik hem de önümüzdeki zor dönem için fiziksel olarak çalışmalarımızı arttırdık. Maçta özellikle hücum anlamında çok kötü bir günümüzdeydik. İlk devre 27 sayı bizim hiç alışık olmadığımız bir durumdu. Yine de böyle kötü bir günde 70 sayı atabilmek önemliydi. Bize maçı kazandıran asıl nokta defansımızdı. Çünkü 84 sayı ortalamayla oynayan, ligin en doğru seçilmiş şutlarıyla ve en ofansif anlamda organize takımlarından bir tanesiyle mücadele ettik. Onları 84 sayıdan 60 sayıya çekebilmek bizim adımıza çok önemli bir olaydı. Dediğim gibi bizim hedeflerimiz açısından önemli bir galibiyetti. Final Gençlik’i de kutluyorum, gerçekten maça çok iyi hazırlanmışlar. Bundan sonraki maçlar için de başarılar diliyorum.’’
Sinpaş Denizli Basket’in genç oyuncularından Tunahan Dikmen’de ‘’Final Gençlik’in iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Hücum yönü çok fazla ve ligde en çok sayı atan takımlardan bir tanesi. Kendi salonumuzda çok kötü hücum ettiğimiz bir günde onları savunmamızla durdurduk ve kazanmasını bildik.’’ dedi.