Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi ilk hafta maçında Sinpaş Denizli Basket, Socar Spor deplasmanında 100-79 mağlup oldu. 
İzmir'de Socar Spor’a farklı mağlup olan Sinpaş Denizli Basket'te koç Okan Çevik kötü savunma yaptıklarını belirterek, bu zorlu dönemi atlatacaklarını söyledi. Deneyimli teknik adam Çevik, "Sezon başında kurduğumuz takımla tek bir hedef için yola çıktık; o da 1. Lig'e çıkmak. Gerçekten sezon başı hazırlıklarımızı planladığımız doğrultuda çok iyi gerçekleştirdik. 2 önemli oyuncunun kadromuzda olmaması bizi gerçekten bozdu. Tabii ki başka bir neden de Darrius Morrow’un yerini doldurmak için yaklaşık 10 gündür devamlı bir oyuncu arayışı içindeyiz. Bunlar 100 sayı yemek için sonuçta mazeret değil. Şu andan itibaren yabancı oyuncu transferimizi yaptığımızı düşünürsek, bundan sonra bir an evvel toplanıp müdafaa ağırlıklı bir takım olma yolunda tekrar ilerleyip maçları kazanıyor olacağız" dedi.
Öte yandan Sinpaş Denizli Basket üst üste yaşanan sakatlıkların ardından Beşiktaş İntegral Forex’in Amerikalı oyuncusu Tyler Stone’yi kiralık transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.