Sinpaş Denizli Basket, bir önceki  hafta aldığı yenilginin ardından galibiyet için çıktığı son maçında da umduğunu bulamadı. Denizli Basket, Orkide Gediz Üniv'e 57-66 yenilerek ligdeki 4. yenilgisini aldı. Sinpaş Denizli Basket coachu Okan Çevik kabus gibi bir ilk devre yaşadıklarını ve sahada hem hücumda hem de savunmada kötü bir performans sergilediklerini söyledi.
Çevik,  ‘’Öncelikle Orkide Gediz Üniv. takımını tebrik ederim. Kendi adımıza da özellikle taraftarlarımıza evimizde mağlup olduğumuz için özür dileriz. Gerçekten hiç hesapta olmayan, hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ligin ilk devresini galibiyet farkıyla lider olarak bitirince doğal olarak sezon içindeki maçları ve Play-Offları hesaplayıcı bir takım hazırlık periyotları yaptık. Bu dönem içerisinde belirli yüklenmelerden dolayı çok iyi oynamayı beklemiyorduk gerçekten ama özellikle evimizde maç kaybetmeyi planlamıyorduk. Malesef kabus gibi ilk devre yaşadık. 42 sayı gibi normal bizim yediğimiz sayının üzerinde bir sayı yemiş olmamıza rağmen hücumda da 17 sayı atabildik. Dolayısıyla işin iki tarafı birden çok kötüydü. Çok basit kaçan atışlar, faul atışları vb. vardı. Diferans çok olunca ikinci devre gerçekten çok ciddi anlamda sahaya efor kondu ve ciddi mücadele ettik. Farkı da sanırım 9 sayıya kadar indirdik. Ama ilk devrenin o büyük farkı malesef evimizde maç kaybetmemize neden oldu. On iki maçı üst üste kazanan da bizim takım, haftalarca lider kalıpta şuanda lider olan bizim takım. Tabii ki bu tarz mağlubiyetleri bir daha yaşamamak istiyoruz ve tekrardan elimizde olan avantajı devam ettirmek istiyoruz. O galip gelende bizim takımımızdı, bu mağlup olanda bizim takımımız. Dolayısıyla kenetlenip formumuzu yükseltmeye çalışarak, önlemlerimizi alarak diğer maçları kazanmaya çalışacağız.’’
Sinpaş Denizli Basket’in başarılı oyuncularından Burak Yönder’de ‘’ Maçın başında kötü savunma yaptık. Rakipte çok yüzdeli şutlar soktuğu için biz de hücumda acele ettik. İstediklerimizi sahada yapamadık. İkinci yarı daha istekli ve iyi oynadık. Maçın başında böyle oynamalıydık. Rakip takımı tebrik ediyorum.’’ dedi.