Denizli Belediyesi'nin çocukların ve gençlerin ulaşımı kolay, daha temiz ve sağlıklı ortamlarda spor yapabilmeleri için tesisleşme çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. 
Denizli Belediyesi'nin kente yeni spor tesisleri kazandırmaya devam ettiği belirtilirken, Göveçlik, TOKİ Babadağlılar Sitesi, Bozburun ve Akhan mahallerinde yapımı tamamlanan 4 halı saha ile Karaman Mahallesi'nde bir parkın hizmete açıldığı bildirildi. Halı sahalar ile parkın açılışları bölgede yaşayan vatandaşların yoğun katılımlarıyla Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından gerçekleştirildi. 
Aynı gün içinde kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen hizmetlerin açılışını gerçekleştiriyor olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren Başkan Zolan, "Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yaptığımız çalışmalar ile bir zamanlar tesis fakiri Denizli'yi sporda örnek gösterilen kentlerden biri haline getirdik. Kentin dört bir yanında yapılan yeşil alan ve parkları, spor yapmak isteyenlerin kullanımına açtık. Denizli'nin sporda da öncü bir kent olması, sağlıklı nesiller ve sporcular yetişmesini istiyoruz" dedi.
Tüm bu çalışmalarla Denizli’yi sporun başkenti yapacaklarını ifade eden Başkan Zolan, "Biz her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. İstiyoruz ki, vatandaşlarımız sporu sevsin" dedi. Değirmenönü ve Karaman mahallerine hizmet verecek parkın bölgenin önemli bir ihtiyacını giderdiğini belirten Başkan Zolan, "Buraya her geldiğimizde vatandaşlarımız bizden yeşil alan, park talep ediyorlardı. Maalesef burada bizim park yapacak bir alanımız yoktu. İsteklere kayıtsız kalamazdık ve şu an içinde bulunduğumuz park alanını kamulaştırarak bölgeye kazandırmış olduk. Mülk sahiplerini de mağdur etmeden 3 bin metrekarelik bir alanda park inşa ettik. Yolları yeniledik. Doğalgazı gelmiş, çevre sorunları giderilmiş bölgenin tek eksiği olan parkı da hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.