Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 3. Lig 1. Grup’ta Denizli’yi başarı ile temsil eden Denizli Gençlik Hizmetleri Bayan Voleybol Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Ziyarete, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Kulüp Başkanı Tamer Besim, As Başkan Ali Çelebi, Antrenör Mehmet Oban, yöneticiler ve sporcular katıldı. Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli’de basketbol ve futbolun iyi bir noktada olduğunu belirterek, "Bunun voleybol ayağını da biz tamamlayalım, dedik ve bir voleybol şubesi oluşturduk. Biz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak gerekli bütün lokal destekleri takımımıza veriyoruz. Ümit ediyorum önümüzdeki sezonda solon sporlarının voleybol ayağında iyi bir noktaya geleceğiz" dedi. Takımın play-off maçlarına kalabilmenin mücadelesini verdiğini kaydeden İbanoğlu, Başkan Zolan’ı 14 Şubat günü Merkez Spor Salonu’nda oynayacakları voleybol maçına davet etti.

Başkan Zolan ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin gençliğe ve spora en üst seviyede sahip çıktığını ifade ederek, "Denizli’de artık insanlarımızın her yaş grubunda, birçok branşta spor yapabilme imkanı var. Tabi ki salon sporları her mevsim yapılabilen, sürdürülebilmesi çok zor olmayan ve katılımın yoğun bir şekilde sağlanabildiği spor dallarını barındırıyor. Voleybol da hepimizin sevdiği bir spor. Ben öncelikle böyle bir kulüp oluşumunu ve hedefi olan bir yürüyüşü başlattığınız için sizleri tebrik ediyorum" dedi. Denizli’nin Türkiye’de önde gelen illerden olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Denizlimizin spor alanında da önde olmasını istiyoruz. Salon sporunda daha da önde olsun istiyoruz. Sizleri tebrik ediyorum, sporcu kardeşlerime de başarılar diliyorum. Bizler her zaman yanınızdayız" dedi. Ziyaretin sonunda İbanoğlu, Başkan Zolan’a isminin yazılı olduğu 20 numaralı takım formasını hediye etti.