BURSA (CİHAN)- Spor Toto Süper Lig'i üçüncü bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne 3'üncü Ön Eleme Turu'ndan katılmaya hak kazanan Bursaspor, transferde acele etmeyecek.
    Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, "Geçen seneki hataları yapmak istemiyoruz, yavaş seyrediyor, ama takıma direkt katkı sağlayacak futbolcu alacağız." dedi.
    Bir süredir yurtiçi ve yurt dışında transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'da henüz herhangi bir futbolcuyla imza aşamasına gelinmemesi taraftarın tepkisine sebep oluyor. 2009-2010 sezonunu şampiyon kapattıktan sonra İnsua, Steinert, Nunez ve Stepanov gibi isimlerden verim alamayan Bursaspor bu sefer transferde hata yapmak istemiyor. Yeşil - beyazlı yöneticiler ise transferde ince eleyip sık dokuduklarını söylüyor.
    Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, kulüpte hummalı bir transfer çalışması olduğunu kaydetti. Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın çok dikkatli hareket ettiklerini anlatan Nayman, şöyle devam etti:
    "Geçtiğimiz sene şampiyonluğun getirdiği heyecanla bunun farkına varamadık. Bu kez ince eleyip sık dokuyoruz. Taraftarın içi rahat olsun, biraz sabır olsun. Geçen seneki hatalarım yapmak istemiyoruz. Geçen sene şampiyonluk sevirnci ve coşkusuyla bir iki hatalı tranfser yaptık.
    Aynı pozisyonu yaşamak istemiyoruz. Daha dikkatli davranmak zorundayız. Takıma direkt katkı sağlayacak ftubolcu almak itiyoruz. UEFA'da gruplara kalma şansımız var. Transferde hata yapmayarak takıma katkı sağlayacak isimlerin peşindeyiz. Hocamız ve başkanımız canla başla mücadele ediyor, biz de her türlü desteği veriyoruz. Yavaş ilerliyoruz; ama hata yapmak istemiyoruz. Yavaş seyretmesi de kulüp mengaatinedir. Çünkü hem madden hem de takıma katkı açısından transfer önemli."
CİHAN