Aydın’da geçen yıl Ege Bölge Şampiyonu olan Denizli Büyükşehir Belediyespor yıldız kız basketbol takımı, 10-14 Mart tarihlerinde Antalya’da yapılacak bölge şampiyonasında yarışacak. 
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF), 2014 - 2015 sezonu faaliyetler programında yer alan ve altyapı organizasyonlardan ilki olan Yıldızlar (Kız-Erkek) Bölge Şampiyonaları başlıyor. Geçen yıl Aydın’da yapılan Ege Bölge Şampiyonluğu’nda birinci olarak, Nevşehir Avanos’daki Anadolu Şampiyonası’na katılan ve 4'üncü olan Denizli Büyükşehir Belediyespor Yıldız Kız Basketbol Takımı, 10-14 Mart tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Ege Bölge Şampiyonası’na katılacak. 
Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Yıldız Kızlar Basketbol Takımı’nda görev alan basketbolculardan 6’sının Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı ücretsiz basketbol kurslarına katılan ve yeteneği ile takıma girmeyi başaran kızlardan oluştuğuna dikkat çekti. Uzunoğlu, "Geçen yıl Aydın’da Ege Bölge Şampiyonu olan yıldız kızlarımızdan, bu yılda aynı başarıyı bekliyor ve Antalya’dan Bölge Şampiyonu oarak döneceklerine inanıyorum. Antrenörlerimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Denizli Büyükşehir Belediyespor’u en iyi şekilde temsil ederek, centilmence müsabakalar çıkarmalarını bekliyorum" dedi.