Denizlililerin ve taraftarların bazı şeyleri yanlış anladığını kaydeden Denizlispor’da Organizasyon ve Tanıtımdan Sorumlu Asbaşkan Necip İrdem, “Biz kimseden para istemiyoruz. Bu yanlış anlaşılıyor. Biz geçmişten gelen borçlar için maddi anlamda destek istiyoruz” dedi.

ACİL ÖDEME 2 MİLYON TL

Acil ödemeler için 2 milyon TL gerekli olduğunu ifade eden Asbaşkan İrdem, “Kulübe gelen her para anında gidiyor. Siyasi büyüklerimizle bir araya gelip bu duruma çözüm üretmek istiyoruz. Eğer destek alırsak Denizlispor’un borçları 2 yıla kalmaz biter” diye konuştu.

İrdem ayrıca, Cuma günü futbolcuların alacaklarının bir bölümünün ödeneceğini açıkladı. Boluspor maçının zor olduğunu bildiklerini belirten İrdem, “Bütün planlarımız Boluspor’u deplasmanda yenmek üzerine kuruldu. Rakibimizin güçlü olduğunu biliyoruz. Ancak yenemiyorsak 1 puan alıp gelmeyi planlıyoruz” dedi.

YARIN YOLA ÇIKIYORLAR…

Pazar günü saat 14.00’de oynayacakları Boluspor deplasmanı hazırlıklarını bugün tamamlayacak yeşil siyahlı ekip, yarın sabah karayolları ile Bolu’ya hareket edecek ve çalışmalarını orada sürdürecek, Horozlarda tek eksik sakatlığı süren Cenk…